Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Górale Beskidzcy

Adres obiektu Istebna 1623 Olecki Górne, 43-470 Istebna
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

B. i M. Twardowscy
Dodano: 2013-07-13
Pobyt od: 2013-07-04 do 2013-07-13
 
 
   

Dobre miejsce na całkowite oderwanie się od zgiełku miasta i spraw codziennych. Radzimy nie brać laptopa. W tv możliwa nauka języka słowackiego - nie jest trudny. Język polski też dostępny. Punkt wypadowy w różne strony na wycieczki piesze, rowerowe też, ale dla wytrawnych turystów górskich lub sportowców. Trasy piesze w różnych kierunkach, 10-15 minut do autobusu, tanio i nie trzeba męczyć swojego samochodu i po niego wracać. Zdążyliśmy zwiedzić sporo okolicznych atrakcji i zdobyć kilka szczytów i dolin Beskidu Śląskiego. Domek wygodny zwłaszcza na piętrze jest balkonik z rozległym widokiem. Dla rodzin z dziećmi lepszy parter - duża kuchnia i łazienka. Przy okazji dziękujemy gospodarzom za pobyt, Pozdrawiamy


B. i M. Twardowscy - opinia o obiekcie Górale Beskidzcy
 
 

Marysia, Czesiu, Bernadeta i Jurek
Dodano: 2013-06-24
Pobyt od: 2012-08-10 do 2012-08-19
 
 
    

Wspaniałe miejsce, byliśmy tam w zeszłym roku. Ja osobiście chciałam "zwiedzić" nowe miejsce w tym roku, ale moi przyjaciele chcą jechać, ale TYLKO tu. Wspaniale, czyściutko,spokojnie,bardzo mili i przyjaźni właściciele pięknego domku. POLECAMY NA 150%. Wszystko idealnie jak na zdjęciach - nie ma żadnej "ściemy".


 
Filip
Dodano: 2011-11-26
Pobyt od: 2011-06-23 do 2011-06-26
 

Wszystko dopięte na ostatni guzik! Bardzo mili gospodarze. Polecam :)


 
Marcin
Dodano: 2011-07-15
Pobyt od: 2010-07-01 do 2010-07-07
 

Nie powinienem polecać z prostej przyczyny: Tak fajna chatka powinna pozostać tylko dla nas! A tak na serio - naprawdę pobyt godny polecenia. Ta cisza w nocy... I widok na góry! I naprawdę można odpocząć - okolica sielankowa. Kolejni znajomi teraz jadą do Istebnej za naszą namową - i wszyscy przyjeżdżają zachwyceni. Żałuję, że w tym roku nie mamy możliwości wyjazdu wakacyjnego. Są, oczywiście minusiki, ale tak małe, że nieistotne. Co najmniej piąteczka!!!


 
Tomasz Marcinek GDYNIA
Dodano: 2010-07-28
 

Serdecznie dziękujemy za miły pobyt. Miejsce wyjątkowe pod względem zarówno turystycznym jak i miłych oraz wyjątkowo gościnnych gospodarzy.Domek o wysokim standarcie,widoki śliczne, cisza,spokój.Wspaniała baza wypadowa po Beskidzie Sląskim jak i po terenie Czech i Słowacji.Miejsce naprawdę godne polecenia. Pozdrawiam


 

Dodano: 2009-08-02
 

dziękujemy za miły pobyt u Państwa Joanna i Tomasz


 
RODZINA KANIA
Dodano: 2009-02-10
 

Bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniały pobyt w pięknym góralskim domku za naprawdę dobrą cenę .Naprawdę szkoda że nasz pobyt był tak krótki,ale chętnie przy najbliższej okazji tam przyjedziemy .Serdecznie pozdrawiamy panią Danutę i pana Emila oraz Synów


 
Adamkowski
Dodano: 2008-07-15
 

Bardzo serdecznie dziękujemy za wspaniały pobyt w pięknej okolicy Istbna- Kubalonka- udostępniając nam pokój w eleganckim zadbanym góralskim domku za niską cenę. Szkoda, że pobyt był tylko tygodniowy. W ciągu tych kilku dni poznaliśmy bliżej gospodarzy i ich rodzinkę, jest to rodzina bardzo pracowita, oferująca wiele atrakcji, proponowany nabiał (mleko i ser biały)sama wspaniałość w ustach. Myślimy, że nie ma nigdzie w pobliżu takich miłych, rozmownych gospodarzy, służyli pomocą w różnych sprawach. Chętnie przy najbliższej okazji skorzystalibyśmy jeszcze ponownie z tej agroturystyki. Serdecznie pozdrawiamy panią Danutę i Pana Emila oraz ich synów.


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie